Maastrichterlaan 105

6191 RT Beek

+31 (0)6 22 37 72 58

tijdens kantoortijden

Neem contact op

Voor al je vragen

Jubileum week
Ecobliss

“Het was een flinke uitdaging, maar we zijn erg goed geslaagd!”

Voor Ecobliss Echt verzorgden wij een Landen-thema week

Eind januari 2021 kregen we een telefoontje van Ecobliss dat ze een opdracht voor ons hadden. Na een eerste gesprek hadden we een gobaal beeld van wat ze wilden: een thema week ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan. Elke dag een ander land als thema. Onder andere Frankrijk, Polen, Japan en Amerika. In verband met corona besloten we om de hele week met een vaste bezetting van twee acteurs te werken. 

Ecobliss 25 jaar

Het vergde het nodige denkwerk en creativiteit deze opdracht, maar het resultaat mocht er zijn. Een compleet coronaproof event was het resultaat. Zelf hadden ze al veel geregeld: thema aankleding die per dag wisselde, statafels op veilige afstand en gerechtjes en drankjes in landenthema. Het vermaak was aan ons. Wij gingen langs de verschillende werkplekken om de medewekers te verrassen en te animeren. Elke dag twee verschillende acts. Tijdens het ‘koffie-moment’ en en tijdens de lunch. Elke dag was weer een verassing, want de medewerkers wisten van niks!

Oosterse slangenbezweerder

We kunnen natuurlijk niet alles  beschrijven wat we in die week gedaan hebben, maar we zullen er één dag voor u uitlichten: op de eerste dag begon onze reis in India. Tijdens de koffie kregen de nietsvermoedende medewekers opeens bezoek van een heuse Indiaase Goeroe. Hij vertelde de mensen over zijn verlichte geest en vroeg hen of ze zich wilde aansluiten bij zijn commune. Samira, één van zijn volgelingen, schonk ondertussen koffie en en serveerde zoete Indische lekkernijen. Tijdens de lunch werd men getrakteerd op een heus Slangenbezweerders optreden. Het rondtrekkende koopmans- & artiestenduo Atul en Aschwina voerde hun  hilarische slangen-act op. Zelfs de ‘slang’ was precies 1,5 meter lang en dus helemaal corona-proof!

Deze acts kwamen langs

Een compleet programma in Corona tijd!'

à Propos Produkties_Jubileum Ecoblis_21

Hilarische acts!

à Propos Produkties_Jubileum Ecoblis_22

Sfeervolle aankleding

à Propos Produkties_Jubileum Ecoblis_20

Heerlijke lekkernijen

Onze klanten aan het woord:

Duimpje

Recensie van: M. van Utteren – Commercial director
Opdrachtgever: Ecobliss Echt
Programma: Entertainment tijdens viering van ons 25 jarig bestaan 

Het was een fantastische prestatie. Ik was best sceptisch over 10 optredens van dezelfde twee acteurs, maar jullie hebben het ge-wel-dig gedaan, dikke complimenten!

 

Een volledig op maat event voor u

Laat ons meedenken over uw plannen en wij realiseren ze tot in de puntjes