Jubileum week
Ecobliss

“Het was een flinke uitdaging, maar we zijn erg goed geslaagd!”

Video afspelen

Voor Ecobliss Echt verzorgden wij een Landen-thema week

Eind januari 2021 kregen we een telefoontje van Ecobliss dat ze een opdracht voor ons hadden. Na een eerste gesprek hadden we een gobaal beeld van wat ze wilden: een thema week ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan. Elke dag een ander land als thema. Onder andere Frankrijk, Polen, Japan en Amerika. In verband met corona besloten we om de hele week met een vaste bezetting van twee acteurs te werken. 

Ecobliss 25jaar

Het vergde het nodige denkwerk en creativiteit deze opdracht, maar het resultaat mocht er zijn. Een compleet coronaproof 

Middeleeuwse totaal beleving

Op 3 april was het zover en was het showtime! In Kasteel Daelenbroeck werden de poorten geopend van de ‘Verrezen stad Ecoblissia’  Een gigantisch spectakel waarbij de gasten zich echt waanden in de Middeleeuwen. Bij binnenkomst kreeg iedereen van de ‘edelenlieden’ (directie Ecobliss) een buideltje met goudstukken waarmee ze die dag van alles konden doen. Voor jong en oud was er van alles te doen. Vlak voor binnenkomst werd iedereen gehuld in een historische outfit zodat het plaatje helemaal compleet was. 

Die avond werd alles in no time omgebouwd in een prachtige moderne feestzaal waar Top band Universe het feest naar een prachtig hoogtepunt bracht!

Teveel om op te noemen

Kasteel Dalenbroeck werd voor een dag 'Ecoblissia'

Pictures by @[238939636214253:Dominique Egging Fotografie]

Veel humor

Ridderkamp

Verrassend & spectaculair

Pictures by @[238939636214253:Dominique Egging Fotografie]

Muzikale acts

Wat anderen zeggen

Duimpje

Recensie van: M. van Utteren – Commercial director
Opdrachtgever: Ecobliss Echt
Programma: Entertainment tijdens viering van ons 25 jarig bestaan 

Het was een fantastische prestatie. Ik was best sceptisch over 10 optredens van dezelfde twee acteurs, maar jullie hebben het ge-wel-dig gedaan, dikke complimenten!

 

Een volledig op maat event voor u

Laat ons meedenken over uw plannen en wij realiseren ze tot in de puntjes