Maastrichterlaan 105

6191 RT Beek

+31 (0)6 22 37 72 58

tijdens kantoortijden

Neem contact op

Voor al je vragen

Ghettoblaster

Eighties & Nineties party

Ghettoblaster

In het kort…..

Met dit gloednieuwe programma nemen we een duik in de decennia dat de Rap ontstond, Madonna hot was en de Tamagotschi z’n entree maakte. Een geweldig feest van herkenning met onder andere een dynamische spelshow, een Rubik’s Cube wedstrijd en een Nintendo battle op groot scherm.  Een heerlijke live act met hits als Losing my religion en Mambo nr5 maken het tot een feest om nooit te vergeten!

Opbouw van de avond

Bij de entree worden uw gasten welkom geheten door Aerobics duo Kelly en Brandon. Als iedereen binnen in starten zij met een hilarische openingsact die het startsein geeft voor een geweldige feestavond.

Dan is het tijd voor een hapje eten

Tijdens het eten maken de gasten kennis met Jennifer, de onhandige serveerster op Rollerskates, die rare fratsen maakt. Een mega gladde verkoper genaamd Ryan, verkoopt de eerste mobiele telefoons. Hij legt graag de technische snufjes van dit hypermoderne apparaat uit.

Heerlijk diner of buffet!

Dan is het tijd om aan tafel te gaan en te genieten van een tot in de puntjes verzorgde maaltijd.

Eightees & Nineties Quiz

Kelly en Brandon presenteren, gehuld in geweldige show outfits, een spetterende spelshow met vragen en muziekfragmenten die een feest van herkenning zullen zijn. Welke beroemde Nederlandse soap serie startte op 1 Oktober 1990? Welke twee acteurs speelde de hoofdrol in Dirty Dancing? Weet jij ze allemaal? Dan versla je de andere teams met glans en win je het prijzenpakket met allemaal kleine leuke herinneringen aan de tijd!

Ghettoblaster Games

Daarna is het tijd voor een energieke competitie waarbij meerdere teams strijden om de felbegeerde hoofdprijs van de avond. Met onder andere onderdelen als ‘Wie is de beste rapper’, ‘Lambada dansen’, ‘Kubus wedstrijd’ en een ‘Super Nintendo battle’.

DJ sluit de avond af

Daarna zal onze top DJ het overnemen en kan iedereen helemaal los op de dansvloer! Al met al een feest wat je terug neemt in de tijd en waarbij bij iedereen de mooiste herinneringen boven zullen komen.

Bijzonderheden: ​

proef de sfeer van "Ghettoblaster"

à Propos Produkties - ghettoblaster - 00001

à Propos Produkties - ghettoblaster - 00004

à Propos Produkties - ghettoblaster - 00003

Altijd gezellig

Even terug in de tijd