Maastrichterlaan 105

6191 RT Beek

+31 (0)6 22 37 72 58

tijdens kantoortijden

Neem contact op

Voor al je vragen

Humor met competitie

Strijd in teams tegen elkaar in deze hilarische spelshow

De Cube quiz

Speel mee

Een spetterende nieuwe interactieve spelshow, waarbij alle teams tegelijk tegen elkaar strijden.

Onze geweldige presentator Olivier weet er altijd weer een onvergetelijke belevenis van te maken. Met veel humor worden de verschillende spelonderdelen gepresenteerd. Gekke vragen, swingende hits en ludieke spelonderdelen wisselen elkaar af. Hele geschikt voor tussen de gangen door tijdens een diner of als losstand spelshow onderdeel. 

Interactief & Trendy

Iedere tafel is een team en krijgt z’n eigen Led Buzzer. Een lichtgevende kubus met een grote knop. Deze knop kan men indrukken als men het juiste antwoord weet. Iedereen ziet meteen wie eerst gedrukt heeft want de ‘winnende’ Cube flikkert met blauw licht en de rest wordt rood. De presentator staat achter een strakke desk met aan weerszijde twee Led zuilen met knoppen. Hier komen de kandidaten achter te staan die een ronde hebben gewonnen om tegen elkaar te strijden in de ‘Battle’. 

Goed om te weten ​

proef de sfeer van de Cube quiz

Moderne desk

a propos producties - quiz - 00002

Super gezellig

a propos producties - quiz - 00005

Trendy led-buzzers

Altijd gezellig

Met de leukste actuele kennisvragen

Onze klanten aan het woord:

Duimpje

Lizzie Thompson

Opdrachtgever: Lizzie Thompson
Programma:
De Cube Quiz

Wat hebben we gelachen deze avond. Ik wist niet dat mijn baas zo veel wist… Thanks to a propos produkties, ze hebben alles top georganiseerd. Ik heb alleen maar goeie reacties gehoord van mijn collega’s!

Duimpje

Privé feest

Opdrachtgever: Sylvia Vrancken
Programma:
De Cube quiz en zanger Lorenzo

Ik wilde graag voor mijn 50ste verjaardag iets anders dan alleen DJ. Nou dat hebben we gekregen met entertainer Lorenzo. Wat hebben we gelachen met de quiz (super leuk voor jong en oud) en daarna gefeest met zanger Lorenzo. Deze combinatie is een echte aanrader!