Maastrichterlaan 105

6191 RT Beek

+31 (0)6 22 37 72 58

tijdens kantoortijden

Neem contact op

Voor al je vragen

Je collega's op de planken

Bij ons teambuildingprogramma Amuse-ical

Amuse-ical

Amuse-ical is een geweldig (teambuilding)programma waarbij er, in teams, naar een eindproductie wordt toegewerkt. Onder leiding van ervaren performers gaan de mensen aan de slag met een bepaalde kunstvorm.

Amuse-ical

Een samensmelting van amuseren en muscial, dat is wat het is!  Samen werken aan een voorstelling in het teken van beroemde musicals.

Elke groep heeft zijn eigen ‘discipline’. Standaard zijn er vier verschillende:

  • muziek
  • theater
  • zang
  • dans

Maar deze kunnen in overleg worden vervangen door andere kunstvormen.

Korte uitleg

Eerst krijgen de teams een korte algemene introductie op de gekozen discipline en daarna wordt al snel gewerkt aan de Show. Die bestaat uit een spetterende finale waarbij iedere groep zijn ingestudeerde stuk gaat opvoeren aan de rest van de groep. Alles staat hierbij in het teken van beroemde musicals. Dat wordt dus: mee drummen op muziek van de Lion king, een sierlijke dans in thema Cats, een meerstemmig lied uit Grease of een hilarische interpretatie van Sneeuwwitje.  

Bijzonderheden

proef de sfeer van de Amuse-ical

a propos producties - amuse-ical - 00005

Samen musical hit zingen

Image of elegant venetian, mardi gras mask on glitter background

Hilarisch theaterstuk

a propos producties - amuse-ical - 00004

Lion King op de Djembe

Amuse-ical

Een geweldig (teambuilding)programma waarbij er, in teams, naar een eindproductie wordt toegewerkt

Onze klanten aan het woord:

Duimpje

Eric

Opdrachtgever: Eric
Programma:
Amuse-ical

Eric uit Valkenburg “Ik had dit nog nooit gedaan. Ik stond te beven als een rietje toen ik het podium betrad. Verblind door het licht. Al die collega’s die me verwachtingsvol aanstaarden. Het zweet liep me over de rug. Ik wierp een blik op mijn collega vlak naast me. Ze wierp me een zenuwachtig glimlachje toe en toen startte de openingsmuziek en waren we begonnen…”

 

Monique

Opdrachtgever: Monique
Programma:
Amuse-ical

Monique uit Eindhoven “Eerst mochten we kiezen uit verschillende kunstvormen, dans en zang zag ik niet zo zitten. Het werd toneel. Wat hebben we gelachen met onze groep. Met z’n allen een hilarisch stukje ingestudeerd waarbij iedereen een grappige rol speelde. In de eindshow ging natuurlijk van alles mis en vergat ik m’n tekst, maar we hebben tranen gelachen en een geweldige avond gehad!”

Denise

Opdrachtgever: Denise
Programma:
Amuse-ical

Denise uit Sittard “Het ging heel snel voorbij als in een roes en toen het applaus kwam werd ik overvallen door een wauw-gevoel. We hadden met ons team iets gedaan wat geen van ons ooit eerder had gedaan: geschitterd in een dans-optreden! Eerlijk gezegd: het was dood-eng, maar…helemaal geweldig!”