Jubileum Feest
Ecobliss

“We waanden ons echt in de Middeleeuwen.”

Video afspelen

Voor Ecobliss Echt verzorgden wij ons grootste programma

Op 3 april 2016 verzorgden wij voor Ecobliss uit Echt het meest uitgebreide programma uit onze geschiedenis: Een compleet Middeleeuwse belevenis ‘Ecoblissia’ genaamd. 

Ecobliss 20 jaar

In 2014 draaide wij, in Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch, een Middeleeuws Moorddiner voor het personeel van Ecobliss uit Echt. Daarna werden we gevraagd of wij voor hen ook het entertainment wilde verzorgen voor hun 20 jarig jubileum. In Januari 2015 gaven we een presentatie op hun kantoor (met o.a. een magic acts, mini modeshow en visuele presentatie.) Als snel daarna kregen we de opdracht en begonnen we met de voorbereidingen. 

In de zomer 2015 werd een extra projectleider aangenomen en werd er maanden lang gewerkt aan ons grootste, meest uitgebreide programma tot nu toe.  

Middeleeuwse totaal beleving

Op 3 april was het zover en was het showtime! In Kasteel Daelenbroeck werden de poorten geopend van de ‘Verrezen stad Ecoblissia’  Een gigantisch spectakel waarbij de gasten zich echt waanden in de Middeleeuwen. Bij binnenkomst kreeg iedereen van de ‘edelenlieden’ (directie Ecobliss) een buideltje met goudstukken waarmee ze die dag van alles konden doen. Voor jong en oud was er van alles te doen. Vlak voor binnenkomst werd iedereen gehuld in een historische outfit zodat het plaatje helemaal compleet was. 

Die avond werd alles in no time omgebouwd in een prachtige moderne feestzaal waar Top band Universe het feest naar een prachtig hoogtepunt bracht!

Teveel om op te noemen

Kasteel Dalenbroeck werd voor een dag 'Ecoblissia'

Pictures by @[238939636214253:Dominique Egging Fotografie]

Ontvangst in stijl

Ridderkamp

Compleet ridderkampement

Pictures by @[238939636214253:Dominique Egging Fotografie]

Voor jong en oud

Wat anderen zeggen

Duimpje

Dhr.

Recensie van:
Opdrachtgever: 
Programma: 

 

Een volledig op maat event voor u

Laat ons meedenken over uw plannen en wij realiseren ze tot in de puntjes