Maastrichterlaan 105

6191 RT Beek

+31 (0)6 22 37 72 58

tijdens kantoortijden

Neem contact op

Voor al je vragen

Perfecte teambuilding

Tijdens de Kasteelstorm

Kasteelstorm

Kasteelstorm is een uitdagend en avontuurlijk teambuildingsprogramma waarbij iedere groep een eigen nederzetting moeten opbouwen & beveiligen. Middels slim onderhandelen, gewaagde keuzes maken en samenwerking kan jouw team winnen!

Het programma

Iedere nederzetting heeft zijn eigen specifieke bewoners zoals de edellieden, de houthakkers en de rovers. Het doel van het spel is ten eerste om zoveel mogelijk macht (middels speciale kaarten) en rijkdom (hout, brood en goudstukken) te vergaren. Bij allerlei spannende, sportieve en ludieke spelactiviteiten kan van alles gewonnen worden wat nodig is om de grote winnaar te worden. Denk aan onder andere vechten met een echte ridder, middeleeuws trefbalvuurhappen,  

Bij dit spel wordt altijd heel fanatiek onderhandelt tussen de verschillende groepen, want je kan van alles in- en verkopen bij de andere teams. 

Verloop van het programma

Fictief tijdspad

14.00 Uw gasten worden ontvangen door twee acteurs, Graaf Henderick en Daisy de deerne. Zij heten de gasten welkom, delen de groepen en leggen kort uit wat de bedoeling is. 

14.30 Daarna lopen de groepen naar de weide waar het allemaal gaat plaatsvinden. Middeleeuwse tenten, een vecht-arena en brandende fakkels zijn het decor voor een geweldige middag. Elke team krijgt een eigen middeleeuwse tent toegewezen als uitvalsbasis. Dit staat symbool voor hun ‘nederzetting’. 

14.45 Dan begint de eerste Spelronde. Hierin krijgen de teams de kans om zoveel mogelijk goudstukken of andere dingen te verdienen. Bij de Middeleeuws gokspelen is dat bijvoorbeeld goud en bij het brug-bouwspel is dat hout.  

15.30 Tijd om te shoppen in het winkeltje van Daisy (o.a. kaarten, wapens) en om handel te drijven met de andere teams. Ook hebben de deelnemers nu even tijd voor een drankje. 

16.00 Tijd voor de tweede Spelronde waarbij er er aan het einde een groot knock out spel wordt gespeeld om heel veel goudstukken. In dit deel komt ook de Oorlogsronde aanbod waarbij de teams hun verworven wapens kunnen inzetten in een symbolische, maar spannende strijd! 

16.45 De laatste kans om nog te handelen en wat aan te kopen in het winkeltje. 

17.15 Vanaf nu worden de kaarten geteld door de Graaf en Daisy en wordt bepaald wie de winnende groep is. 

17.30 Huldiging van de winnaars! 

Bijzonderheden ​

proef de sfeer van de Kasteelstorm

Tent

Ieder team zijn eigen tent

à Propos Produkties - kasteelstorm - 002

Goud, brood en hout

Pictures by @[238939636214253:Dominique Egging Fotografie]

Vechten met een ridder

De perfecte setting
voor een waardevolle teambuilding