Workshop Magic

Geloof jij je eigen ogen

Workshop Magic

Wij bieden allerlei super gezellige workshops die perfect passen in een teambuilding programma en die bovenal geschikt zijn voor iedereen! Binnenkort vindt u hier nog veel meer workshops die u zeker interessant gaat vinden!

Workshop Magic

Een voorbeeldje: Workshop Magic

Deze stap-voor-stap goochelworkshop neemt u mee naar de wereld bvan de magie en onthult een aantal van haar geheimen. Onze sympathieke goochelaar is een kei in z’n vak en begint eerst met een demonstratie van zijn kunsten. U valt van de ene in de andere verbazing! Daarna is het tijd om zelf aan de slag te gaan en een aantal fijne kneepjes zelf onder de knie te krijgen. 

Na dit programma zijn de deelnemers in staat zelf een aantal trucs te vertonen aan publiek! Het is mogelijk om ter plekken een oefenpakketje aan te kopen en wie weet ontdekken de mensen in zichzelf een goochelaar in spe en maakt u van het volgende feestje een magische avond! Iedere deelnemer aan deze workshop krijgt een goocheltouw en een hand-out (beschrijving) met verschillende goocheltrucs. 

Met uw team een magisch optreden verzorgen?

De bovenstaande workshop kan worden uitgebreid met een aantal illusies in de stijl van Hans Klok! Er worden dan, naast een aantal kleinere goocheleffecten, ook een aantal grotere trucs (illusies) geoefend. Wij hebben bijvoorbeeld de verschijningskooi waarbij uit een lege kooi plotseling iemand tevoorschijn wordt getoverd en de Minicube waarbij iemand compleet lijkt te verdwijnen! Beide zeer indrukwekkende trucs! 

 Aan het eind van het programma kunnen, indien van toepassing,  de geleerde trucs & illusies vertoont worden aan de rest van de groep in een wervelende Magic show. Dit is absoluut een onvergetelijke ervaring voor de deelnemers. 

Bel of mail ons voor een passend voorstel!

Wat heb je nodig ​

proef de sfeer van de Workshop Magic​

Workshop Magic​

à Propos Produkties - seniorenrprogramma - 00007

Workshop Magic​

à Propos Produkties - seniorenrprogramma - 00008

Workshop Magic​

Iedereen kan goochelen

Met deze gave workshop