De Poppendokter en Zuster Love

Kindertheater voor de onderbouw

De Poppendokter en Zuster Love

Speciaal voor het jonge kind

Deze voorstelling speelt op basaal niveau in op de belevingswereld van het kind. Op allerlei manieren worden ze geprikkeld op een mankier die perfect aansluit bij hun belevingswereld. Thema’s als verlegenheid, eten, slapen gaan, bewegen, troost en spelen zijn verwerkt en prachtig sfeervol vormgegeven in een unieke voorstelling.

De voorstelling

Het is een beetje druk geworden met al die nieuwe patiëntjes in zijn huisje en de dokter besluit op zoek te gaan naar iemand die hem kan helpen. Hij maakt kennis met Zuster Love. Een hele lieve verpleegster die de Poppendokter kan gaan helpen met het verzorgen van alle poppen. Zuster moet wel nog even wennen aan alles en is heel nieuwsgierig en daardoor komt ze nogal eens in de problemen. Op een dag laat ze per ongeluk de mand van Anna de slang op staan….als dat maar goed afloopt!   

Goed om te weten ​

proef de sfeer van "De Poppendokter en Zuster Love"

Neem plaats aan de showdesk

à Propos Produkties - ik hou van Holland - 001

Lorenzo zingt het hoogste lied

ikhouvanholland4

Ieder team is herkenbaar

Altijd gezellig

Wie gaat er met de winst vandoor..?

Wat anderen zeggen

Ikhouvanholland6

Dhr. Bosman

Recensie van: Dhr. Bosman
Opdrachtgever: Sitech Shop Stanyl/IAZI
Programma: Ik hou van Holland

Afgelopen zaterdag een fantastisch georganiseerd afdelingsfeestje gehad. Met het thema “ik hou van Holland” werd de spijker op zijn kop geslagen. Door professioneel acteerwerk was het al gauw een dolle bende. Bedankt voor jullie zeer geslaagde entertainment en de gezelligheid. Dit houden we er zeker in!