Maastrichterlaan 105

6191 RT Beek

+31 (0)6 22 37 72 58

tijdens kantoortijden

Neem contact op

Voor al je vragen

Nikkie en
Mo- Bieltje

Over kinderen en hun mobieltje

Vlogster Nikkie en Mo Bieltje

Telefoon en social media

Als ouders van pubers worden wij dagelijks aan den lijven geconfronteerd met het ‘nieuwe’ leven. De totale inbeslagname van kinderen door hun telefoon en de sociale druk van het ‘niks willen missen’ en het ‘moeten reageren’ is enorm en drukt een gigantische stempel op het dagelijkse leven van onze jeugd. Het lijkt ons zinnig om een bepaalde bewustwording te creëren dat de kinderen kan helpen in deze veeleisende maatschappij.  

De voorstelling

We maken kennis met Nikki en haar beste vriendje Mo Bieltje.  Ze staat op en gaat naar bed met haar telefoon.  Het programma is opgedeeld in een aantal scènes die steeds verschillende kanten weergeven van haar jonge leven in een maatschappij die wordt beheerst door smart-phone, social media en alle virtuele communicatie die daar bij hoort. Zo worstelt ze met haar opdringerige telefoon die haar beste vriend is, maar ook haar hele leven lijkt te bepalen. 

Goed om te weten ​

proef de sfeer van "Vlogster Nikkie
en Mo Bieltje"

IMG-2019093-WA0005 - kopie

Vlogster Nikki

driepas 4 2006

Herkenbaar

Telefoon1

Een hilarische telefoon

Hilarisch en herkenbaar

Hoe ga jij om met je telefoon..?

Onze klanten aan het woord:

Duimpje

Mw. van de Velde

Recensie van: J. van de Velde
Opdrachtgever: Basisschhool op de Berg
Programma: Theatershow Nikki en Mobieltje

De leerlingen van groep 6, 7 en 8 werden op grappige wijze gewezen op de voor- en nadelen van de mobiele telefoon.  De herkenbaarheid was groot en we hebben hard gelachen om Mo Bieltje! Na de voorstelling werden veel gedachtes uitgewisseld en dat was ook de bedoeling. Hartelijk dank voor jullie inzet. Zeker tot een volgende keer!